AA. Müzisyen Sıla Gençoğlu'nun şikâyeti üzerine oyuncu Ahmet Kural hakkında başlatılan soruşturma tamamlanmış, Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis talep edilmişti. Müzisyen Sıla Gençoğlu'nun şikâyeti üzerine oyuncu Ahmet Kural hakkında başlatılan soruşturma tamamlanmış, Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis talep edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen Sıla ve Ahmet Kural kavgası aydınlanıyor. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu. Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın ayrılıkları hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kural was … Sıla Gençoğlu’na şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında üç ay uzaklaştırma kararı alınan Ahmet Kural’ın ifadesine GÜNAYDIN ulaştı. Ancak dünya görüşlerimizin, inançlarımızın farklılığı, arkadaşlarımı hor görmesi nedeniyle ayrılma kararı aldım. Tarafları dinleyen mahkeme heyeti duruşmanın 22 Nisan'a ertelenmesine karar verdi. Ahmet Kural (born 10 November 1982) is a Turkish actor. Ara ara devam eden bir dayaktı. Sesler 1 saate yakın devam etti." Tarafları dinleyen mahkeme heyeti duruşmanın 22 Nisan'a ertelenmesine karar verdi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu, bir süre önce barışarak yeniden ilişkiye başladığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu. Hukuk devletinin gereği olarak. Sıla’nın avukatı Avuat Rezan Epözdemir ise “Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit olayı var. 'Seni bitireceğim Ahmet Kural'* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz O dönem regl miydiniz?"

Dileçkede, Ahmet Kural ile gönül birlikteliği yaşadığı, 2018’in Ocak ayında birlikteliğin son bulduğu yine Ekim ayında ise yeniden bir araya gelerek kaldıkları yerden devam kararı aldıkları kaydedildi.

Savcılık da Sıla’nın ifadesine başvurdu” dedi.Avukat Epözdemir, “Başsavcılık makamı da bugün Sıla hanımın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Daha önce dinlenilmesine karar verilen 3 kişi de tanık olarak duruşmada hazır bulundu. 'Seni bitireceğim Ahmet Kural'Ahmet Kural ile Sıla kavgasının nedeni ortaya çıktı! Dün itibarıyla koruma kararı çıkardık. Açıklamada, “Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldı. Kadının, 'içeri girmek istemiyorum' dediğini duydum. 1.5m Followers, 531 Following, 572 Posts - See Instagram photos and videos from Ahmet Kural (@ahmtkural) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı temsilen bir avukat duruşmaya geldi.Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ve Kimlik tespiti yapılan sanık Ahmet Kural, aylık net gelirinin 50 bin lira olduğunu, Kural, "2017 Mayıs'ında güzel bir ilişkiye başladık. Ahmet Kural, sevgilisi Sıla'nın Harbiye Açıkhava'daki dördüncü konserinde güzel şarkıcıyı yalnız bırakmadı.

Sıla Gençoğlu ve Ahmet Kural arasındaki dava Kural'ın 16 ay 20 gün hapis cezası almasıyla sonuçlandı. Oyuncu Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına, 7 Mart'ta başlanacak. Early life and career. He finished radio, television and cinema studies at While continuing his education, he joined the Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu theater. Sıla, Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu: Ahmet beni dövdü! dedi.Dosya Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmiş fakat taraflar uzlaşmayı reddetmişti.Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Ahmet Kural'dan İlk Açıklama Geldi: Suçsuzum, İddiaları Kabul Etmiyorum! Hak arama özgürlüğümüzü kullandık.