Tylne zawieszenie jeszcze się dobrze trzyma, średnio wytrzymuje 300-400 tyś km. KOMIS TYSIAK !! Tak standardowo klocki (tarcze ciągle oryginalne od nowości). Mazda Xedos 9. Wymiana zawiechy kosztuje, można też regenerować itd i z tego co wiem to też zdaje egzamin. Kto nie siedział i nie pojechał taką mazdą w trasę nie ma pojęcia o tym samochodzie.
Jak ktoś ma pojęcie o mechanice i troche zaparcia to jest w stanie dużo rzeczy zrobić sam, auto jest w miare proste konstrukcyjnie i można sporo porad znaleźć w internecie - przez co obniżymy koszta. Objawy pojawiły sie krótko po tym jak miałem bliskie spotkanie z kałużą po odwilży jaka przyszła tuż przed Nowym Rokiem. Automată Benzină Ale to i redukcje i mocne przyciśnięcia.
Przejechałem tak około 90% reszty trasy bezproblemowo. Jeśli ją trochę poprzeciągam i przekroczę 160km to dochodzi do 10-12l. Posypała się chłodnica od klimy, trzeba było zaadoptować z Audi A3 (pasuje wymiarem), kupiłem zamiennik za 200 zł, do tego przespawali mi łączenia, po 2 latach klima szczelna, w zasadzie zamienniki głównie puszczają na łączeniach, więc tak naprawde poprawiono przy okazji fabrykę. Więc tak, przy magicznych 200 tyś km zaczął się remont przedniego zawieszenia, zaczęło się od dolnych wahaczy, a tutaj o ile tulejki spokojnie wytrzymują w zamienniku (200 zł za dwie na jeden wahacz), o tyle sworzeń niestety tylko oryginalny (zamiennik urwał się po...15 tyś km).
€ 750,- 376.745 km 08/2003 121 kW (165 PS) Gebraucht -/- (Fahrzeughalter) Automatik Benzin Wiesz już, który samochód kupić? Ja mam Xeda poliftowego i jedyne co bym zmienił do skrzynie na manualną. Das Bremssystem besteht aus einer hydraulischen Vierradbremse in einem diagonal geteilten Zweikreissystem. As the company's dwindling finances caused by the onslaught of the "bubble economy" prevented the launch of the Amati brand, the Millenia was released in the autumn of 1993 in Europe as the Mazda Xedos 9 and in Japan and Australia as the Eunos 800.
Dzięki nam bez problemu skontaktujesz się z dealerem lub właścicielem Klocki TRW na przodzie wytrzymały 56 tyś km dokładnie, wiec założyłem ponownie TRW, na tył także.
Eine selbsttragende und verwindungsarme Ganzstahlkarosserie mit energieabsorbierender Front- und Heckpartie schützt die Insassen auf allen fünf Sitzplätzen. Dodam również że w czwartek przed zdarzeniem został wymieniony olej na Platinum 10w40 do LPG wraz z filtrem.
Znakomity samochód Szukasz auta nowego? Po sprawdzeniu na kanale olej wydostał sie obok filtra oleju.
Der Mazda Xedos 9 ist eine viertürige Frontantriebs-Limousine der oberen Mittelklasse des japanischen Herstellers Mazda, die von Mitte 1993 bis Ende 2002[1] hergestellt wurde. Któż powiedział, że silnik V6 pod maską musi oznaczać wir w baku i ogromne rachunki na stacjach benzynowych?
2.0 Benzyna,1994
1/28. Nie przeciągam i nie wchodzę w obroty za często i ją szanuje. Mazda Xedos 9 2.5I-24V LPG G3 Leder Clima Cruise Elektr stoele. Ale tarcze wytrzymują 250 tyś, łączniki stablizatora 56 zł zrobiły 80 tyś km i nic. Im November 1993 begann Mazda mit dem Verkauf des Xedos 9 in Deutschland.
Potem tulejki pływające na środkowych wahaczach, tutaj można zamiennik za 100 zł, ja zamówiłem w ASO za 200 zł na strone, do tego 2 górne wahacze też ORI (300 zł za sztuke) i poszło prawie 2 tyś zł.
Zobacz wszystkie raporty Trasa tylko raz poniżej 10 LPG, holandia i prędkość 90 km/h.
(1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002)