A visszaút csillapítására szolgáló imbuszfejes beállító tekerentyűt, el lehet hagyni belőle.
?> We ride our bikes in the peloton, on the trails and down the mountains. Szervíz. Eigenschaften der RockShox Recon Modell 2013. When you think about it, it’s kind of noble.BOOST is the standard wheel and drivetrain specification that opens the opportunity for improved frame geometry with shorter chain stays, wider and stiffer suspension pivots, wider range of chainring options, as well as more clearance for bigger tires and wider, stiffer wheels.It’s like having a personal tuner in your pocket.

hegyről lefelé, hogy ne üssön fel. Modellév: 2007, $uriParts = explode("/",strtolower(urldecode($_SERVER['REQUEST_URI']))); Modellév: 2010, 11 válasz nagyon jó villa a Recon SL, én enyhébb dirtre használtam, tudom hogy nem arra való, de nekem megtette a hatását. évi 2000-4000 km-t teker

As the number of direct substitutes to Rock Shox's products increased, the company experienced difficulties in protecting its position as the leading manufacturer in the business. Modellév: 2008, Jótanács: fejjel lefelé tartani és talán azért folyt ki, mert jobban ki lehet húzni mint a "rúgó" oldali nyomórúdét és talán azért folyhatott el mellette. 1 évig, 1000-2000 km-en keresztül, sima XC-sként használtam utolsó: 2015. dec. 21 olvasó 57%-a szerint ez hasznos vélemény! De ez nem igazán nagy hátrány amúgy, csak megemlítettem. 2007 rockshox technical manual (english) part# 95-4015-011-000, rev. HTML-Link: Make Offer - Rock Shox HC3 and Tora Rebound Damper Kit 2008-2010 XC/SL/RA NEW Vintage ROCKSHOX Judy XC DH SL Owner's Manual Service Guide 1995-1996 MCU JAX $40.00 b Ha a lábba hígabb olajat teszünk, mint én a 7,5w-s motorexet, akkor is korábban rá kell nézni, vagy többet tárolni fejjel lefelé a villát, mert megint elég szépen kiment az olaj nagyrésze kiment belőle. Ha nem boltban vezsed akkor jutányos áron meg lehet szerezni. évi 2000-4000 km-t teker Surprisingly, the small fork works pretty well, and the basic RockShox dampers/tunings from 2018 seem to be almost on par with what was done 6-7 years ago on middle-high end competitors' forks. $termSet = array_slice($termSet,0,2); With a beefier chassis and stout 32mm Fast Black steel upper tubes, Recon is best recipe for the perfect off-road success.Some variations of this product featured on this page are not available for purchase and are installed on bicycles as complete bikes only. De mivel 80kg vagyok, így nem fújom fel 100-ra csak azért, hogy keményen lockoljon. Sikerült megoldanom a problémát a levegős résznél volt a gond (Solo Air Spring) résznél a felsőrészénél a műanyag csúszkált hiába volt rajta zégergyűrű el tudott mozdulni ez okoztat a holtjátékot teló indulásánál egy alátéttel meg oldottuk hogy ne csúszkáljon így megszűnt minden tökéletesen működik ! Rock Shox recon Service Manual (78 pages) Brand: Rock Shox | Category: Bicycle Accessories | Size: 10.09 MB Table of Contents. Könnyű, nagyon finom mozgáa van (előtte egy suntour XCM-V3 volt) és könnyen állítható. Seite 1 Recon Tor a u s e r m an u al...; Seite 2 English Recon & Tora User Manual Recon sl, xc, 327, 335 / ToRa sl, xc, 289, 302 A. Vajpuha mozgás.
Árához képest nagyon jó mozgás...Szép szín Én cc re használom arra tökéletes több mint 1 évig, dirt/street gyerekként használtam Nem túl szervízigényes villa, ami előnyére válik.Évente egyszer elég átnézetni.A minőségi szimeringek miatt utánafújni sem kell. most 50psi van benne, és így ha lockolom, akkor viszonylag kis nyomásra már elkezd bemozdulni. utolsó: 2012. jan. Recon has set the benchmark for value-based performance time and time again. Talán ami fura, hogy a lockolás kis nyomás mellett nem túl hatékony. Első komolyabb teleszkópom egy Dart után, összehasonlítani nem igazán lehet a kettőt. Elég nagy hely van a sárnak, a szimmeringek jól tömítenek, és hála a két zárórésznek, általában a bejutott szennyeződés is megáll a kettő között és nem megy el egészen a teló belsejéig. Modellév: 2012, Ez az elvárható amúgy, fura lenne ha nem így lenne. $termSet = array_slice($termSet,0,1); It’s like having a personal tuner in your pocket. 2 válasz Modellév: 2010, $urlParams = implode(',',$termSet); évi 1000-2000 km-t teker Your browser does not support all of our website’s functionality. kihúzattam 130-asra, teljesen faja, nem is kell momentán májerebblegalábbis nem tapasztaltam azóta sem ideillő történést Kevesebb levegővel már nem annyira tapadós ez a Rock Shox első teleszkóp és úgy se lehet lekoppantani. 1 év és 1000 km után. 5 válasz utolsó: 2014. jún. Bár nem tudom az milyen lett volna hosszú távon, viszont azt tudom, hogy ez nagyon jó, és bátran ajánlom mindenkinek!